Studii ale comportamentelor de consum si de timp liber la personalul medical si de ingrijire
Acest sondaj vizează atitudinile si  practicile angajatilor din sistemul de sănătate atât public cât și privat, cu privire la  alimentația pe durata programului de lucru, în special aceea privind masa de prânz.

Completarea acestui chestionar ar trebui să dureze numai câteva minute din timpul dumneavoastră.
 
Rezultatele obținute de la participanții la sondaj vor fi utilizate la elaborarea unor recomandări pentru angajați și angajatori  și a unor materiale de informare ce urmează a fi utilizate în campania de celebrare a Zilei naţionale a alimentaţiei şi a combaterii risipei alimentare, 16 octombrie 2019.

Toate informațiile obținute în acest sondaj  sunt  anonime  iar rezultatele analizei vor fi făcute publice.
Completarea  chestionarului de către dumneavoastră semnifică acceptul participării la sondaj.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
1.Lucrati in sistemul de sanatate? *
2. Care este genul dumneavoastră?
Clear selection
3. Pe durata programului de lucru faceți o pauză pentru a lua prânzul ?
Clear selection
4.De câte ori pe săptămână luați masa de prânz pe durata programului de lucru?
Clear selection
5.În timpul zilelor lucrătoare, unde luați de obicei prânzul?
Clear selection
6.Care dintre următoarele categorii  de alimente le consumați de obicei la prânz, în timpul zilelor lucrătoare:
7. Câte feluri de mâncare consumați de obicei la prânz, în timpul zilelor lucrătoare:
8. Care dintre următoarele categorii  de băuturi le consumați de obicei la prânz, în timpul zilelor lucrătoare:
9. În timpul zilelor lucrătoare, cât de importante  sunt următoarele aspecte pentru alegerea unei locații alta decât cea în incinta instituției în care lucrați  ? (1 - deloc important/ 2 - important într-o oarecare măsură/ 3 - important/ 4 - foarte important)
1
2
3
4
Este aproape de locul de muncă
Mesele oferite au o calitate nutrițională bună (ex. Multe legume, pâine din grâu integral, mâncare gătită la abur, la grătar sau la cuptor, mese variate)
Mediul este plăcut
Prețul este accesibil
Servirea este rapidă
Oferă o varietate mare de feluri de mâncare
Sunt disponibile informații nutriționale tipărite pe hârtie
Personalul are cunoștințe legate de nutriție și/sau este dispus să ajute la alegerea unei mese echilibrate
Se oferă porții de dimensiuni diferite (la alegere de ex. mici, mari) ale mesei principale
Se servește apă de la robinet, la cerere (gratuit)
Se folosesc produse locale și/sau de sezon
Colegii mei merg acolo
Clear selection
10.La prânz, care dintre următorii factori vă pot  influența decizia cu privire la ceea ce mâncați:
11. Mai jos se află sigla programului FOOD*. Ați văzut această siglă și vă este cunoscut acest program?
Captionless Image
Clear selection
12. Ați aplicat vreuna din recomandările de mai jos? Vă rugăm să le bifați doar pe cele pe care le-ați urmat:
13.Noile tehnologii (aplicații mobile, instrumente online) vă pot susține în adoptarea unor obiceiuri alimentare mai sănătoase:
Clear selection
14. Ce tip de tehnologie v-ar susține cel mai bine în adoptarea obiceiurilor alimentare mai sănătoase?
15. În opinia mea, institutia poate contribui la modul de viață sănătos al angajaților:
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy